Managementul companiei


Directorul executiv şi preşedintele Consiliului de Directori : profesorul Dr. Michael A. Popp.

137_prof_popp.jpg

În 1988, farmacistul Michael A. Popp în vârstă de 28 de ani a preluat conducerea companiei fondate de bunicul său Josef Popp şi a urmat mereu cursul ales de companie. El a promovat compania ca fiind unul dintre principalii producători mondiali de medicamente pe bază de plante şi a inventat termenul de fito-inginerie. Acest termen exprimă legătura dintre eficienţa medicală a plantelor şi potenţialul cercetărilor farmaceutice moderne. Acest proces combină cercetările intensive cu stabilirea gradului de eficienţă, calitate şi siguranţa medicamentelor, care constituie principalele valori ale companiei. În prezent el conduce compania către extinderea globală, înregistrând cifre de afaceri  în continuă creştere. Astfel, Bionorica  SE a devenit un actor farmaceutic de talie mondială.

 

Directorul Marketing şi Vânzări la nivel global: Dr. Uwe Baumann.

138_dr_baumann.jpg

Uwe Baumann este doctor în microbiologie şi biochimie şi a deţinut funcţii de conducere în companii farmaceutice internaţionale până a se alătura echipei de la Bionorica SE în 2004, în calitate de director marketing şi vânzări. Din 2005 activează în funcţia de director marketing şi vânzări la nivel global. El a condus structurile internaţionale pe calea succesului de piaţă la nivel global.

Directorul financiar şi IT: Dr. Michael A. Rödel

139_dr_rdel.jpg

Din 2007, Dr. Michael A. Rödel activează în funcţia de Director financiar Bionorica SE. Dr. Michael A. Rödel este doctor în economie şi a deţinut timp îndelungat funcţii în companii orientate spre pieţile naţionale şi internaţionale.

 

Sub conducerea sa, departamentul financiar din cadrul companiei  Bionorica SE a fost aliniat la standardele internaţionale şi au fost înfiinţate structuri economice pentru creşterea pe piaţă la nivel global.